500 euro werd er verdiend voor het goede doel. Familie Rexwinkel nam de cheque in ontvangst. Foto: PR

Reünie wint thuis van oud FC Twente

Algemeen

BORCULO - Het was zaterdagmiddag goed toeven op Sportpark de Wildbaan. Het weer werkte mee, de zon scheen en de voetballers van beide teams hadden duidelijk zin om er een mooie middag van te maken en dat gebeurde dan ook. Na een 3-0 ruststand, die stand stond al na 5 minuten op het scorebord door 3 doelpunten van Musa, werd het uiteindelijk nog 3-2.

Er was voor niemand vrije toegang, want een deel van de opbrengst van de wedstrijd was voor een goed doel en zo mocht de familie Rexwinkel in de rust van de wedstrijd 500 euro in ontvangst nemen voor 'Rit4Britt', het goede doel van deze wedstrijd.
Scheidsrechter bij de wedstrijd was Rob Dieperink. Bij Reünie begonnen als clubscheidsrechter en nu fluit Rob betaald voetbal. Hij werd geassisteerd door twee van de clubscheidsrechters Erik Hekking en Henk Geerligs.