'Gaon etten' op de Kalenberg in Barchem.

Algemeen

BARCHEM - Een hele bijzondere plek met mooi gedekte lange tafels, flessen heerlijke Achterhoekse wijn en Achterhoeks bier op tafel tijdens een heerlijk 3-gangendiner gemaakt met regionale streekproducten. Dit alles omlijst met Achterhoekse livemuziek en mooie gesprekken. Dat is het recept voor een echte Achterhoekse avond met Gaon. 'Gaon etten' brengt de Toscaanse sfeer naar de Achterhoek'! op vrijdag 1 september kan men genieten in de buitenlucht boven op de 'Kalenberg', gelegen naast de Lochemse berg met een prachtig uitzicht over de Achterhoek.

Het diner wordt samengesteld en bereid door de chef-kok van Landgoedhotel Woodbrooke. Lokale wijnen, sappen en bieren zullen niet ontbreken. Tussen de gangen door is er livemuziek aanwezig.

Belangstellenden betalen € 59,- per persoon voor deze avond. Men krijgt hiervoor een 3-gangendiner met consumpties waaronder Achterhoeks bier, Achterhoekse wijnen en Achterhoekse sappen en een Achterhoeks cultureel programma. Na afloop krijgt men ook een 'foodie' bag, op zijn Achterhoeks een 'metnemtoete'.

Reserveren via www.gaon.nl. Ontvangst tussen 18.30 en 19:00 uur. Aanvang diner: 19.15 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant