Team Haarlo. Foto: Ruud Grooters
Team Haarlo. Foto: Ruud Grooters

Haarlo in Zomer in Gelderland

Algemeen

HAARLO - Haarlo doet mee met Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland. Dat wordt rennen, vliegen en vooral heel veel lachen op 15 augustus op de parkeerplaats van HCR Prinsen om 17.30 uur. Team Haarlo gaat voor de titel Mooiste plaats van Gelderland en een mooie geldprijs.

Van 7 tot en met 25 augustus reist Angelique Krüger met haar crew door Gelderland en op 15 augustus zal ze met haar team Haarlo bezoeken. Van 9.00 uur tot 19.00 uur staat Haarlo centraal tijdens Zomer in Gelderland.
Naast de eretitel kan het team maximaal 1000,- euro verdienen voor een goed doel. In Haarlo is dat een parachutetent voor gemeenschappelijk gebruik. Het team is de hele dag te volgen op radio en internet en om 18.20 uur wordt afgesloten met een live tv-uitzending. Wie wil komen aanmoedigen, wordt verzocht om 17.30 uur aanwezig te zijn voor de doorloop voor de tv-uitzending.
Wie een steentje wil bijdragen , is welkom. Team Haarlo kan alle hulp nog goed gebruiken. Aanmelden kan via zomerinhaarlo@gmail.com.

Overdag staat de volledige radiostudio van Omroep Gelderland in Haarlo op de parkeerplaats. Dit naast de radioverslaggever die door het dorp loopt en het team volgt. Iedereen is welkom om tussen 9.00 en 16.00 uur bij Rob Kleijs en Eric van
den Berg een plaatje aanvragen of aan te schuiven voor een leuk verhaal. 's Middags komen er ook nog artiesten langs.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant