Iedereen met de 'leeftijd der gevorderden' is vrijdagmiddag 8 september op de Blikmansweide. Foto: PR.
Iedereen met de 'leeftijd der gevorderden' is vrijdagmiddag 8 september op de Blikmansweide. Foto: PR.

Speciale Ouderenmiddag tijdens Septemberfeesten

Algemeen

RUURLO – Oranjevereniging Ruurlo kreeg de afgelopen jaren regelmatig de vraag wat er tijdens de Septemberfeesten te doen is voor de ouderen. Ouderen die ook wel van een feestje houden en 'Reurle Neugt Oe' al vele jaren mee hebben gevierd en nog steeds erg genieten van muziek met al dan niet een dansje en natuurlijk met een drankje en lekker hapje. Alleen nu met de wens er comfortabel bij te kunnen zitten. En dat knoopte Oranjevereniging Ruurlo in de oren.

Door Jan Hendriksen

Daarom organiseert men samen met Stichting De Weide, die de horeca-activiteiten tijdens de Septemberfeesten regelt, dit jaar op vrijdagmiddag 8 september een speciale Ouderenmiddag. Iedereen met de 'leeftijd der gevorderden' is die middag van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom in een van de feesttenten op de Blikmansweide.

Er zijn gemakkelijke stoelen, er zijn invalidentoiletten en de toegang naar de tent is gemakkelijk bereikbaar. De Barchemse tram Bello rijdt door Ruurlo om mensen van huis op te halen die slecht ter been zijn en hen na afloop weer thuis te brengen. Iedereen krijgt door de horeca en Oranjevereniging Ruurlo een drankje en hapje aangeboden. Daarnaast zijn de munten tegen gereduceerd tarief te bestellen.

De muzikale omlijsting wordt ingevuld door de Hohner Boys, een mondharmonicaorkest dat een graag geziene gast is bij feesten en ontspanningsmiddagen. Maar ook het Ruurlose gezelligheidskoor Schouder aan Schouder zal er zijn. En er kan natuurlijk gedanst worden. Hans Roerdink met zijn keyboard doet zijn best iedereen op de dansvloer te krijgen.

In de Oranjekrant van Oranjevereniging Ruurlo zal alle informatie staan waaronder de opstapplaatsen van Bello en de prijzen van de gereduceerde munten.

Oranjeborrel
Op vrijdag 8 september houdt Oranjevereniging Ruurlo voor de negende keer de Oranjeborrel voor Ruurlose ondernemers en hun medewerkers. Oranjevereniging Ruurlo verheugd zich erop ondernemers en hun medewerkers te verwelkomen op de Blikmansweide voor een hapje en een drankje . Elkaar ontmoeten, een goed gesprek dat is wat Oranjevereniging Ruurlo voor ogen heeft met de Oranjeborrel. Natuurlijk omlijst door live muziek.

Sponsoren
Zonder sponsoren kan het Ruurlose Septemberfeest niet bestaan. Voor de Oranjevereniging Ruurlo zijn daarom de Oranjevrienden belangrijk. Elke vriend die een advertentie plaats in de Oranjekrant ziet een jaar lang op de website www.oranjeverenigingruurlo.nl zijn logo met link naar de eigen website voorbijkomen. Tijdens het Septemberfeest laat men op schermen zien wie de 'vrienden' zijn. Natuurlijk kan men ook dit jaar weer kiezen tussen 'zilver', 'goud' en 'platina'. Als Oranjevriend bestaat er ook de mogelijkheid voor een reclame-uiting op de Blikmansweide. Indien men op een andere wijze Oranjevereniging Ruurlo wil ondersteunen, houdt de vereniging zich natuurlijk aanbevolen.

Oranjekrant
Het programma staat in de Oranjekrant die in week 35 als bijlage van deze krant verschijnt. Nieuw dit jaar zijn de QR codes in de Oranjekrant. Door deze code met de smartphone te scannen leest men de informatie digitaal. Download hiervoor de app I-nigma in de App of Playstore.


oranjeverenigingruurlo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant