Ren je rot, tijdens de kinderspelen. Foto: Rob Stevens
Ren je rot, tijdens de kinderspelen. Foto: Rob Stevens

Haarlo viert zomerfeest

Algemeen

HAARLO - Donderdag tot en met zaterdag stond Haarlo in het teken van het jaarlijkse zomerfeest. Het terrein rond Hotel-Café-Restaurant Prinsen neemt bij dit jaarlijkse evenement een prominente plaats in. Donderdag was er een uitstapje voor 55-plussers, een ballonnenwedstrijd voor de kinderen en een openluchtconcert op het terrein voor de N.H. Kerk met daarna een barbecue ter afsluiting van de dag.
Vrijdag stond in het teken van de kinderspelen, de optocht van wagens, loopgroepen en skelters en vogelschieten. De kinderspelen werden gehouden achter café Prinsen naast het terrein met de waterbak voor de 'Dukes of Haarlo'. De Haarlose peuters tot en met groep twee van de basisschool en groep drie tot en met acht van basisschool de Voshaar, vermaakten zich hier met verven en spelletjes als 'Ren je rot'. Op de 'Hoarlsen avond' bij Prinsen profileerden de buurten zich met een playbackshow en verzorgde 'Xplain' de livemuziek .
Zaterdag vertoonden de klootschieters hun kunsten, was de ontvangst van het koningspaar en de 'Dukes of Haarlo', de Haarlose variant van het bekende TV-programma ter land, ter zee en in de lucht. De zomerfeesten werden afgesloten met de slotavond bij Prinsen waarbij tevens de prijzen werden uitgereikt voor de optocht en het klootschieten. Voor de muzikale begeleiding zorgde die avond 'Da Vinci'.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant