Beachvolleybal in Ruurlo. Foto: PR
Beachvolleybal in Ruurlo. Foto: PR

Beachvolleybaltoernooi op Ruurlo's strand

Algemeen

Toernooi voor het eerst op Zwembad de Meene

RUURLO - Op zaterdag 12 augustus houdt Volleybalvereniging Tornax voor het derde jaar op een rij een beachvolleybaltoernooi. Volleyballers die het aandurven, kunnen zich met een team opgeven om voor lokaal publiek een gooi te doen naar de felbegeerde titel.

Ruurlo's beachvolleybalkampioen 2017, dat klinkt toch als muziek in de oren? Beachvolleybal is in Nederland een enorm populaire sport. Hoewel Ruurlo niet aan zee ligt, heeft Zwembad de Meene twee prachtige beachvolleybalvelden aangelegd.

Voor de kinderen tussen de 12 en 16 jaar is er een open inschrijving en zal bij voldoende animo een jeugdtoernooi plaatsvinden in de ochtend. Daarbij zal worden gespeeld in teams van vier personen. Bij de senioren wordt gespeeld in teams van twee en drie personen. De recreanten kunnen spelen in mixteams van drie personen waarbij er te allen tijde tenminste één dame in het veld dient te staan. Binnen de prestatieklasse (vanaf 1e klasse niveau) wordt twee tegen twee gespeeld. Het gehele toernooi vindt plaats van 10.00 uur tot 20.30 uur. Indien er bij de jeugd voldoende inschrijvingen zijn, zal het jeugdtoernooi plaatsvinden van 10.00 uur tot 12.00 uur. De andere teams zullen starten tussen 12.00 uur en 15.00 uur.

Wie zin heeft om mee te doen, kan zich opgeven voor het Tornax Beachvolleybaltoernooi 2017. Voor senioren is het inschrijftarief slechts € 15 per team, voor de jeugd zijn de kosten € 5 per team.

Opgeven kan via de website van Tornax: www.tornax.nl/beachvolleybal.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant