Høken in Toldiek Festival krijgt een tweede editie. Foto: PR Flophouse
Høken in Toldiek Festival krijgt een tweede editie. Foto: PR Flophouse

Høken in Toldiek Festival 2017

Vrijdag 30 juni en zondag 2 juli

TOLDIJK - Na de succesvolle eerste editie van het Høken in Toldiek festival in het laatste weekend van juni 2016, zal ook dit jaar het feest weer losbarsten bij J.J.C. Flophouse in Toldijk. Want dat er gehøkt kan worden zonder Normaal, dat is vorig jaar wel bewezen. En dat wordt dit jaar nog eens dunnetjes over gedaan: Toldiek zal weer op zijn grondvesten schudden met een programma om ú tegen te Høken.

Op vrijdagavond 30 juni gaat het programma van start met Normaal tribute Kisjeskearls, de band waar de tuin vorig jaar te klein voor was. Deze jongens hebben het in 2016 naar de zin gehad en hopen dat dit jaar te overtreffen. The Weekend Warriors pakken daarna keihard aan met hun mashup-medley-mix met levensgrote hits in een show van 1,5 uur oh yeah-erlebnis. Aansluitend zullen de plaatselijke helden van de Taliband een setje vol gas knappen onder de Kapschuur. Op het hoofdpodium zal Bökkers deze spectaculaire avond afsluiten met een dampend optreden, vergelijkbaar met, maar nóg beter dan vorig jaar. Alsof dat nog niet genoeg is, zullen de Heavy Hoempa's, alias de harmonie van de duivel, tussendoor kriskras op het terrein opduiken en iedereen wegblazen met kneiters van onder andere Metallica, AC/DC en Rammstein. Foi, wat 'n Høken!

En natuurlijk is er op zondag 2 juli het traditionele Koffieconcert. Vanaf 10.30 uur op de bankjes in de zon wakker worden met een fijne kop koffie en de vertrouwde klanken van blaaskapel Štestí. Daarna zullen op het hoofdpodium achtereenvolgens Old Ni'js, the Hillbilliy Moonshiners en Boh Foi Toch het tempo en de gezelligheid stukje bij beetje op gaan voeren. Het Handkar Trio speelt in het Normaalcafé waar ook het Achterhoekse bier Nathals wordt geschonken. In de tuin spelen de heren van Kénnèh twee sets, één voor kinderen en één voor niet-kinderen. Sowieso wordt dit voor alle kleine Høkers dit jaar een zeer speciale editie; drumles, tattoo-shop en een grote zandbak zonder wifi.

Zin om te Høken? Ga naar de site voor het bestellen van de kaarten en meer informatie.


www.flophouse.nl

Facebook Flophouse

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//ib.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//ib.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>