Plus Kogelman. Foto: PR
Plus Kogelman. Foto: PR

Plus Kogelman sponsor kindermiddag Reurpop

Algemeen

RUURLO - Zolang de voorraad strekt, zijn er bij Plus Kogelman gratis toegangskaarten te verkrijgen voor de Reurpop Kindermiddag op zondag 11 juni vanaf 13.30 uur. Deze kaarten zijn voor kinderen tot en met 12 jaar én voor opa's en oma's (65+).

De kindermiddag opent met een spectaculaire theatershow. De kinderen worden van harte uitgenodigd om, net als de mascotte van Reurpop (Rupo), verkleed te komen. Waan je als kind in het Wilde Westen van de stoere cowboys en dappere indianen tijdens de Reurpop Kindermiddag. Voltooi het Wild West freerun-parcours, werp een echte lasso of schiet met een katapult op een volle servieskas (niet thuis nadoen!). Laat je schminken als cowboy/cowgirl of indiaantje en laat één van de ballonnenclowns een tooi of hoed vouwen. Een steltlopende Lucky Luke zal de beruchte en eveneens steltlopende Daltons proberen te vangen. Dit alles muzikaal omlijst door een kinder-DJ die hits voor kids zal draaien.
Selfie maken met Rupo bij Plus Kogelman In de Plus staat een levensgroot bord van Rupo om fijn een selfie te kunnen maken.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant