Frans Willem Niesink is de nieuwe trainer. Foto: PR
Frans Willem Niesink is de nieuwe trainer. Foto: PR

Nieuwe trainer/coach voor Olympia'22

Algemeen

BORCULO - Vanaf het seizoen 2017/2018 zal korfbalvereniging Olympia'22 uit Borculo weer wedstrijdkorfbal gaan spelen in de vierde klasse. Door doorstroom vanuit de jeugd zijn er weer voldoende spelers om een selectie te vormen. Deze groep zal getraind en gecoached worden door Frans Willem Niesink.

Frans Willem Niesink heeft zelf vele jaren gekorfbald bij 't Overschotje uit Lochem. Na zijn actieve periode is hij daar ook trainer/coach geweest. Na het een paar jaar wat rustiger aan te hebben gedaan heeft hij de uitnodiging van KV Olympia'22 aanvaard en zal hij de selectie vanaf het nieuwe seizoen gaan begeleiden. Op 7 mei is samen met voorzitter Erik Huijsmans het contract getekend.
Voor KV Olympia'22 is het een nieuwe kennismaking met wedstrijdkorfbal. De afgelopen jaren heeft de vereniging gekozen voor rust en ledenbehoud en is daarom op een lager niveau gaan spelen. De vereniging groeit flink en kan gelukkig nu ook weer bij de selectie de stap maken van breedtesport naar wedstrijdkorfbal.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant