Mirthe werd gekozen uit de ruim dertig nominaties die door de leden waren aangedragen. Foto: PR.
Mirthe werd gekozen uit de ruim dertig nominaties die door de leden waren aangedragen. Foto: PR.

Reuze panda woont nu bij Mirthe

Algemeen

RUURLO – Tijdens de laatste afdelingsavond op 18 mei van de Vrouwen van Nu Ruurlo is bekend gemaakt dat Mirthe Huetink (2 jaar) de trotse eigenaar is geworden van de pandabeer. Ze werd gekozen uit de ruim dertig nominaties welke door de leden waren aangedragen.

Het bestuur was dan ook op zoek naar een jongetje of meisje die om welke reden dan ook deze megaknuffel verdiende. Mirthe werd genomineerd door Netty Arfman en zij is dan samen met de voorzitter Mirthe gaan verblijden met de pandabeer.

"Wel is jammer dat Mirthe nog geen lid kan worden van de Vrouwen van Nu Ruurlo. Weliswaar zijn we een van de grotere vereniging van Vrouwen van Nu in de regio, maar er kunnen nog steeds leden bij." Wie het leuk lijkt om samen met andere vrouwen de diverse bijeenkomsten te bezoeken, of zich aan te sluiten bij een van de interessegroepen, mee te gaan met een reisje, of deel te nemen aan een fietstocht, os van harte welkom. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen op de website van de Vrouwen van Nu Ruurlo of neem contact op met een van het bestuur. Men is ook welkom om geheel vrijblijvend naar twee van de activiteiten te komen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant