Meikermis en Meimarkt in Ruurlo

Algemeen

RUURLO – Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 mei staat Ruurlo weer in het teken van de jaarlijkse Meikermis met als extra attractie de traditionele Meimarkt op zondag 14 mei van 11.00 tot 17.00 uur.

Stichting Kermis Ruurlo en de kermisexploitanten pakken dit jaar extra uit met een spectaculaire extra attractie op zaterdagmiddag 13 mei. Op die zaterdagmiddag zal om 14.00 uur op het kermisterrein Clown Funny aanwezig zijn en diverse leuke acts verzorgen. Zo zal Funny de jeugd vermaken door middel van onder andere wel 75 ballonnen figuren te maken in een uur tijd. De clown maakt gebruik van de openheid van de kinderen en past hier diverse figuren op aan. Daarnaast zal een hulpclown twee uur lang onbeperkt 'glitter tattoo's' zetten. De jeugd kan daarnaast vrijkaarten verdienen voor de diverse attracties op de kermis. Evenals voorgaande jaren is de Meikermis weer gesitueerd in het centrum van het dorp op het Kerkplein en in het gedeelte van de Dorpsstraat tussen Modecentrum Teunissen en Vitaliteitscentrum Ruurlo. Jong en oud zal zich dan ook weer drie dagen kunnen vermaken in de diverse attracties zoals de botsauto's, draaimolen, Lucky Cranes, een schiettent, een krachtmeter, een lijntrek en bussengooitent, de Royel Banker, en Volcano Power. Maar ook present zijn natuurlijk de oliebollen- en gebakkraam, de snackwagen en de suikerspinkraam. De snoep- en speelgoed kraam mogen natuurlijk niet ontbreken en de plaatselijke horecabedrijven zijn geopend. De kermis is vrijdag 12 mei vanaf 17.00 uur geopend, zaterdag 13 mei is de kermis geopend vanaf 14.00 uur en zondag 14 mei met de Meimarkt vanaf 11.30 uur.

Meimarkt
De Meimarkt staat zondag 14 mei van 11.00 tot 17.00 vanaf het Kerkplein tot aan het Julianaplein vol met bijzondere aanbiedingen in bloemen, planten, textiel en huishoudelijk artikelen. De animo van de marktkooplieden was ook dit jaar weer groot voor de Ruurlose markt.

Vrijkaartje
Middels de Stichting Kermis Ruurlo hebben alle kinderen van de Ruurlose basisscholen, kinderverblijven en peuterspeelzalen een vrijkaartje ontvangen voor de kermisattracties. Als de weergoden meewerken kan het voor jong en oud een mooi kermisweekend worden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant