Foto: Achterhoek Nieuws bv (stock)
Foto: Achterhoek Nieuws bv (stock)

CIF introduceert eenmalige afkoop glasvezel in Berkelland en Winterswijk

Algemeen

BERKELLAND/WINTERSWIJK - CIF introduceert in Berkelland en Winterswijk de mogelijkheid om de maandelijkse vastrechtvergoeding voor het realiseren en het gebruik van glasvezelaansluiting, eenmalig af te kopen voor een bedrag van 1.300,- euro. Het bedrag is gebaseerd op de hoogte van de maandelijkse vastrechtvergoeding van 9,97 euro. Vanaf zaterdag valt er een brief op de deurmat waarin CIF de inwoners van het buitengebied informeert over het aanbod.

Piet Grootenboer licht het besluit van CIF toe: "We hebben het glasvezelaanbod voor nieuwe gebieden herzien. Hierin is ook een eenmalige afkoopmogelijkheid opgenomen. Vanuit Berkelland en Winterswijk zijn er veel vragen gekomen om dit ook voor de Achterhoekse gemeenten mogelijk te maken. CIF heeft daarom besloten deze mogelijkheid ook hier te introduceren. Bestaande klanten kunnen hun contract voor de maandelijkse vastrechtvergoeding omzetten naar een contract voor de eenmalige afkoop."

Inwoners die alsnog gebruik willen maken van het aanbod om over te stappen op glasvezel, kunnen dit tot 1 juli 2017 doen, zonder de aansluitkosten van € 239,- te betalen. CIF wil deze doelgroep tegemoetkomen omdat zij er namelijk voor gekozen heeft om alleen de klanten aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Bij de inwoners die geen abonnement afgesloten hebben, wordt de glasvezelkabel op rol tot de erfgrens gelegd.


glasvezelbuitenaf.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant