Zeventig kinderen genieten op de velden van vv  Reünie. Foto: PR
Zeventig kinderen genieten op de velden van vv Reünie. Foto: PR

Master of the ball: 70 kinderen genieten bij v.v.Reünie

Algemeen

BORCULO - Meer dan zeventig kinderen waren afgelopen week naar Sportpark de Wildbaan gekomen voor the Master of the Ball, een voetbaldag van de Twentsche Voetbalschool, die werd georganiseerd in samenwerking met vv Reünie. Al heel vroeg was het een drukte van belang in de kantine. Nadat aan de aanwezigen uitgelegd was wat de bedoeling was, gingen de kinderen het veld op. Hier waren al verschillende attributen neergelegd, waar allerlei oefeningen mee gedaan moesten worden. Fanatiek gingen de kinderen aan de slag met oefeningen met de bal rondom pylonnen. Ook werd er met de speedladder gewerkt en het gatendoel en natuurlijk was er een snelheidsmeting.

Om 12 uur was het tijd voor de lunch, broodjes ham, kaas, fristi, melk en fruit. Dit alles werd aangeboden door AH. Na de lunch werd er gepauzeerd tot één uur, waarna het middagprogramma van start ging. Ook nu weer rode konen en kinderen, die fanatiek alle oefeningen afwerkten. De middag ging snel, veel te snel en het was dan ook zo tijd om naar binnen te gaan, waar alle kinderen een welverdiende medaille kregen en ook nog een tas met een bal aan een touwtje.
Het was een mooie dag voor alle voetballertjes, maar ook voor vv Reünie. Ook niet onbelangrijk: de weergoden waren de deelnemers goed gezind.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant