Gerda Hulshof ontving ontving in het clublokaal Brinkhmans Schure een vaas met inscriptie en een bos bloemen. Foto: PR.
Gerda Hulshof ontving ontving in het clublokaal Brinkhmans Schure een vaas met inscriptie en een bos bloemen. Foto: PR.

Gerda veertig jaar lid Achterhookse Folkloredansers

Algemeen

RUURLO – Gerda Hulshof (64) is vorige week tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van de Achterhookse Folkloredansers gehuldigd voor haar veertig jarig lidmaatschap van de Ruurlose folkloristische dansgroep. Uit handen van voorzitter Derk te Brinkhof ontving zij in het clublokaal Brinkhmans Schure een vaas met inscriptie en een bos bloemen.

Door Jan Hendriksen

Gerda Hulshof werd direct na haar huwelijk met Gerrit Hulshof (toen al accordeonist bij de Achterhookse Fokloredansers) lid van de Ruurlose folkloregroep. Beiden hebben samen met de groep vele binnenlandse en buitenlandse optredens gemaakt. Gerda is een lid dat indien nodig altijd klaar staat om hand- en spandiensten te verrichten voor de vereniging. Tijdens de reizen naar buitenland en bij optredens is zij vaak de bindende factor door haar juiste timing en gevoel voor humor.

Tijdens de ledenvergadering werd bekend gemaakt dat tijdens de braderie op woensdag 9 augustus de Groep Alma Guarani uit Paraguay zal optreden hetgeen weer een bijzonder optreden zal worden. Bij de bestuursverkiezing werd Derk te Brinkhof gekozen tot voorzitter van de folklore vereniging.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant