Beatline. Foto: PR
Beatline. Foto: PR

Swinging Sixties dansavond met Beatline

Algemeen

NEEDE - De Achterhoeks/Twentse Coverband Beatline speelt op zaterdag 8 april in zalencentrum De Olde Mölle in Neede. De band brengt het programma Swinging Sixties. Het is een programma met veel herkenbare tophits uit de 60-er en begin 70-er jaren.

De mannen van Beatline zetten de zaal regelmatig op z'n kop met de onvervalste rock- en beatnummers uit de jaren 60 en 70. De vijf bandleden vertolken de muziek op authentieke wijze. Vele bezoekers hebben reeds bij vorige optredens genoten, gedanst en zich weer jong gevoeld door de muziek uit vervlogen tijden. Vanaf de eerste klanken is de dansvloer vaak al bezet met dansers. Uiteraard kan men ook gezellig een biertje, frisdrankje of een glas wijn drinken en met elkaar praten over die tijd en delen wat men zelf heeft beleefd in die jaren.
Er worden tijdloze monumentale hits gespeeld uit jaren zestig en begin jaren zeventig van onder andere Cliff Richard, Roy Orbison, Elvis, CCR, Status Quo, Sam The Sham, Kinks, Them, Rolling Stones, Beatles.
Zalencentrum De Olde Mölle is te vinden aan de Diepenheimseweg 21 in Neede. De zaal gaat open om 20.00 uur. De band start om 20.30. uur.

Entreeprijs voorverkoop: 7,50 euro (avondkassa 10 euro). Meer informatie over de band is te vinden op: www.beatline.nl.

Meer informatie: zie advertentie in de Voorjaarsspecial.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant