Tenten, in alle soorten en maten, tijdens de tentenspecial bij Obelink. Foto: PR
Tenten, in alle soorten en maten, tijdens de tentenspecial bij Obelink. Foto: PR

Tentenspecial bij Obelink

Algemeen

WINTERSWIJK - Op de open zondag van 2 april zet Obelink de nieuwe tentencollectie van 2017 in het zonnetje. Van familietenten, tunneltenten en koepeltenten tot piramidetenten: De showroom is goed gevuld met deze producten.

Tijdens de open zondag zijn er twee workshops. Om 11.00 wordt (met hulp van het publiek) gedemonstreerd hoe je een tunneltent het beste kunt opzetten. Tijdens de workshop kan men inspiratie opdoen en vragen stellen, om straks in het seizoen probleemloos de eigen tent op te zetten. Om 14.00 uur is het tijd voor de workshop noodreparaties. Wat kun je doen als de naad van de tent lekt? Hoe vervang je een glasfiberstok en hoe repareer je een scheurtje in het doek? De Obelink-specialisten geven graag advies. De workshops vinden plaats op de tentenafdeling (Hal 3.0).

Ook de collectie opblaasbare tenten staat opgesteld in de showroom. De interesse voor deze tenten neemt nog steeds toe. Bij een oppompbare tent zijn alle tentstokken vervangen door luchtslangen. Eenvoudig op te zetten, eenvoudig af te breken en gebroken stokken zijn verleden tijd. Obelink heeft een groot aanbod wat betreft opblaasbare tenten. Zo zijn er verschillende familietenten in polyester en polyesterkatoen, lichtgewicht-caravanvoortenten en voortenten voor kleinere kampeerbusjes.
Verder heeft Obelink ook de chefkok van Campingaz uitgenodigd. Hij gaat kokkerellen op de Campingaz 4-series en voor de kinderen is er een ballonnenclown.
Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk is op zondag 2 april geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant