Arno Mennink wint nationale Mitsubishi Technician Contest 2017. Foto:  PR
Arno Mennink wint nationale Mitsubishi Technician Contest 2017. Foto: PR

Autobedrijf Nijman heeft beste Mitsubishi-monteur van Nederland

Algemeen

BORCULO – Bij autobedrijf Nijman in Borculo werkt de beste Mitsubishi-monteur van Nederland. Arno Mennink is de grote winnaar van de nationale Mitsubishi Technician Contest 2017.

De Mitsubishi Technician Contest 2017 is een grootschalig evenement van Mitsubishi Motor Europe. Mitsubishi-monteurs in heel Europa gaan met elkaar de strijd aan in de nationale competities. De winnaars daarvan kwalificeren zich voor de Europese eindronde in juni. De beste drie monteurs worden vervolgens uitgenodigd voor de Global Service Skill Contest 2018 in Japan. Er staat dus veel op het spel voor Arno Mennink, eerste monteur bij Mitsubishi-dealer Nijman in Borculo, die tijdens de intensieve finale vol praktijkopdrachten als Nederlandse winnaar uit de bus kwam.

Hoog kennisniveau
Bij Mitsubishi Motors staat een goede servicekwaliteit hoog in het vaandel. Het merk hecht veel waarde aan de kennis en deskundigheid van technici en investeert daarom veel in educatie en bijscholing. Ook worden werknemers gestimuleerd en beloond om het kennisniveau op peil te houden. De Mitsubishi Technician Contest is daarvan een goed voorbeeld, net als de geheel verzorgde reis naar de Formule 1-wedstrijd in Barcelona voor de drie beste Mitsubishi-monteurs van Nederland.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant