Belangstellenden kunnen ene kijkje komen nemen tijdens de open repetitie. Foto: PR
Belangstellenden kunnen ene kijkje komen nemen tijdens de open repetitie. Foto: PR

Borculo's Mannenkoor zoekt nieuwe leden

Algemeen

BORCULO - Ieder koor heeft te maken met verloop. Het is belangrijk dat er regelmatig nieuwe leden toestromen want zij geven nieuwe energie en helpen het koor op sterkte te houden. Het Borculo's Mannenkoor 'omarmt' nieuwe leden. De leden zorgen er zo veel mogelijk voor dat nieuwe zangers zich snel thuis voelen en zijn bijdrage kan leveren. De zangkwaliteiten blijken nooit een hindernis.

Iedereen die voor het eerst in een koor gaat zingen ervaart hetzelfde: je voelt je trots op het resultaat dat je samen tot stand brengt. Bovendien komen tijdens het zingen zogenaamde 'feelgoodstofjes' vrij en verdwijnen stresshormonen. Zingen blijkt dus ook nog eens gezond te zijn.
Behalve deze lichamelijke uitwerkingen, schept het zingen in een koor een speciaal soort band met elkaar. Je komt in een bepaalde flow en bescheiden en verlegen mensen stijgen boven zichzelf uit.
Het BMK doet daarom een oproep aan alle mannen van alle leeftijden: Laat eens van je horen. Op 8 april houdt het koor daarvoor een open repetitie. De koorleden willen dan graag kennis maken met belangstellenden. Laat gerust de belemmeringen los en onderzoek de mogelijkheden, de sfeer en proef de ervaring van het samen zingen. Men verplicht zich tot niets. De koffie staat klaar. Belangstellenden zijn welkom op zaterdag 8 april van 14.30 uur tot 16.00 uur. Waar: in 'zaal Peters', Steenstraat 7, Borculo.


www.borculosmannenkoor.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant