Obelink heeft op zondag 5 maart diverse acties met voortenten. Foto: PR
Obelink heeft op zondag 5 maart diverse acties met voortenten. Foto: PR

Start kampeerseizoen bij Obelink

Algemeen

Zondag 5 maart geopend

WINTERSWIJK - Het voorjaar komt eraan en het wordt tijd om voorbereidingen te treffen voor het komende kampeerseizoen. Op zondag 5 maart trapt Obelink het seizoen af met de allereerste open zondag, waarbij de voortenten en luifels centraal staan.

De voortenten collectie van 2017 jaar ziet er super uit. Zo zijn er toppers van vorige jaren, maar ook nieuwe modellen. Obelink heeft meer dan 90 modellen in het assortiment, waarvan een groot deel staat opgebouwd in de showroom. Op deze open zondag zijn naast de eigen ervaren werknemers ook specialisten aanwezig. Zo komt er zowel van Brand als van Kampa een specialist, die alles kan vertellen over (opblaasbare) voortenten. Op de luifelafdeling zijn twee adviseurs van Fiamma aanwezig. Deze specialisten geven de gehele dag door advies, uitleg en beantwoorden vragen. Obelink maakt het deze zondag maakt extra aantrekkelijk om een voortent of luifel te kopen. Bij aanschaf van een Brand voortent ontvangt men gratis een stormbandset Mistral; bij aanschaf van een Hypercamp voortent ontvangt men gratis een stormband van Hypercamp en bij aanschaf van een Fiamma luifel ontvangt men ook een stormbandset.

Op de afdeling tuinmeubelen zijn de lekkerste hapjes te proeven tijdens de live cooking op de Outdoor Braai. Het is ook de moeite waard om een kijkje in het uitgebreide restaurant te nemen. Speciaal voor de start van het seizoen staan er diverse muffins en verse muntthee op het menu. Aan de kids heeft Obelink ook gedacht: die kunnen zich bij het speelparadijs laten schminken.
Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk is op 5 maart geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant