De jubilerende leden van Vrouwen van Nu Ruurlo. Foto: PR.
De jubilerende leden van Vrouwen van Nu Ruurlo. Foto: PR.

Groot aantal jubilarissen bij Vrouwen van Nu Ruurlo

Algemeen

RUURLO – Maar liefst achttien vrouwen werden donderdag 16 februari in zaal De Keizerskroon tijdens de jaarlijkse afdelingsvergadering gehuldigd voor hun vijfentwintig, dertig, vijfendertig, veertig en vijfenveertig jarig lidmaatschap van de Ruurlose afdeling van de Vrouwen van Nu.

Hanna Bolt-Kuenenkamp, Dini Ligterink-Van den Berg, Riet Platje-Westerduin, Alie Radstaak en Dini te Winkel-Waarlo zijn allen vijfentwintig jaar lid. Dertig jaar lid is Bertha Hanskamp-Sprukkelhorst en vijfendertig jaar Henny Klein Bluemink-Gotink en Dini Oltvoort-Langeler. Henny Banda-Kapers, Hermien Florijn-Wolsheimer, Reini Klein Brinke-Stokkink, Nelly Klein Selle-Tuenter, Dina Leusink-Van den Berg, Gerda Rijkenbarg-Hamer, Mina Schepers-Ligtenbarg en Reini Sturris-Schulenbarg zijn veertig jaar lid. De kroon werd echter gespannen door Riek Boeijink-Ribbers en Geertje Wezinkhof-Oudenampsen die beiden vijfenveertig jaar lid zijn.

Nadat in de vergadering het financiële verslag was toegelicht en het secretariële verslag was voorgelezen werd afscheid genomen van de wijkcontactcoördinatoren Angelien Bensink-Weijers van wijk tien, zij wordt opgevolgd door Jenny Klein Haneveld-Stegeman en van Annie Meutstege-Kreeftenberg van wijk twaalf die opgevolgd wordt door Janny Wassink-Tragter. Dini Ligterink-Van den Berg nam afscheid als wijkcontactpersoon in verband met samenvoegen de wijken vijftien en zeventien. Gretha Lievestro-Aalderink vervangt Annie Vruggink-Vrielink als commissielid in de reiscommissie. Henny Holtslag-Schumacher was als kascommissie lid aftredend. Zij wordt opgevolgd door Hermien te Winkel. In het bestuur waren Ingrid Vreman en Rina van Leeuwen van den Heuvel aftredend en herkiesbaar. Secretaris Gerrie Halfman-Scholten was aftredend en niet herkiesbaar. Als nieuw bestuurslid wordt Marijke Nederhoed-Westerik het bestuur toegevoegd. Na de pauze brachten de vrouwen van de wijken drie, zes en achttien een gevarieerd programma op de planken. Het publiek vond het geweldig mooi om te zien hoeveel talent er onder de leden schuilt. Alle 148 aanwezige vrouwen beloonden hen dan ook met een groot applaus.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant