In stilte wandelen op de Kale Berg

Algemeen

BARCHEM - Elke derde donderdag van de maand houdt Ineke Wijngaard een stiltewandeling op en rondom de Kale Berg in Barchem. 'Als je in stilte wandelt kun je meer aandacht schenken aan de mooie omgeving, waarin je wandelt', is haar idee daarbij.

De eerstvolgende wandeling is op donderdag 15 december. Verzamelen om 9.00 uur op de parkeerplaats bij eethuis de Kaleberg aan de Lochemseweg in Barchem. Van daaruit gaat het eerst naar de Woodbrookerskapel voor de voorbereiding. De wandeling duurt ongeveer 1 uur en er wordt zeer rustig gelopen. Na afloop kan er onder het genot van een kopje koffie nagepraat worden. De wandeling is niet geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn.

De kosten zijn 5 euro. Opgeven kan via e-mail naar instiltewandelen@gmail.com . Ook al is er maar één deelnemer, dan gaat de wandeling toch door. Men krijgt bericht als de wandeling vanwege slecht weer niet doorgaat of als de groep te groot wordt. In het laatste geval wordt in overleg een nieuwe datum gepland. Op de ochtend van de wandeling krijgen mensen die zich hebben opgegeven nog een bevestiging.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant