De eerste editie van Let it Snow in 2015. Foto: PR
De eerste editie van Let it Snow in 2015. Foto: PR

Let it Snow: genieten van winters Lichtenvoorde

Algemeen

LICHTENVOORDE - In Lichtenvoorde kunnen bezoekers van de koopzondag op 11 december genieten van een winters Lichtenvoords centrum. Zij kunnen bevangen raken door de magische winterse sfeer vol vermaak, muziek, food, shopping en theater op diverse sfeerpleinen, in de winkelstraten en horeca.

In 2015 beleefde Let it Snow een succesvol debuut met lovende recensies. De organisatie is warmgedraaid en tijdens deze tweede editie wordt er grootser uitgepakt. Let it Snow is geen doorsnee Kerstmarkt zoals er zoveel zijn rond deze tijd van het jaar.

'Grande Finale' om 17.30 uur op de Markt

Wie houdt van een modern, maar toch romantisch event, een ijskoude verrassing voor jong en oud, die kan terecht bij Let it Snow, om het mee te maken in evenementendorp Lichtenvoorde, daar waar de inwoners alles op hun eigen manier, dus nèt even anders klaarspelen.

Vier sfeerpleinen
Er zijn vier sfeerpleinen. Ieder sfeerplein is prachtig thematisch aangekleed en winters verlicht. Er staan gezellige kraampjes met een uniforme uitstraling met vuurkorven en bankjes met sfeerkleden en kerstbomen. De bezoeker wordt op tal van plekken verrast. Bijvoorbeeld door een groep sledehonden, een rodelbaan voor kinderen met echte sneeuw, ijsbarretjes met glühwein en warme chocolademelk, livemuziek en nog veel en veel meer.

Winkelstraten                 
De sfeerpleinen worden onderling verbonden door de winkelstraten. De bezoeker kan via de winkelstraten van het ene naar het andere sfeerplein wandelen om te genieten van een divers programma. De winkelstraten zijn verlicht en sfeervol aangekleed met kraampjes. De winkels zijn geopend tussen 13.00 en 18.00 uur.

Vanaf 16.00 uur treden er verschillende bands en dj's op in de Lichtenvoordse horecagelegenheden, die uiteraard ook gelegenheid bieden voor een drankje of een lekkere maaltijd als afsluiting van een middag Let it Snow. Bezoekers zijn van harte welkom op zondag 11 december, mits ze rekening houden met een winters koud, maar vorstelijk onthaal en een Grande Finale op de Markt om 17.30 uur.

De eerste editie van Let it Snow in 2015. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant