Jay Jay's Border Jazzmen. Foto: PR
Jay Jay's Border Jazzmen. Foto: PR

Concert van Jay Jay's Border Jazzmen

Algemeen

BORCULO - In Berkelpalace aan de Hambroekweg 8 in Borculo wordt op zondag 6 november vanaf 11.00 uur een gratis koffieconcert verzorgd door Jay Jay's Border Jazzmen, om te vieren dat de Dixieland Jazz honderd jaar bestaat.

Volgend jaar is het precies 100 jaar geleden dat The Original Dixieland Jazz Band, een Amerikaans kwintet van blanke muzikanten, als eerste jazzmuziek opnam op een plaat. De door dit kwintet gespeelde muziek werd Dixieland, Hot Jazz of New Orleans Style genoemd. Het was het begin van een rage die duurt tot de dag van vandaag.
Jay Jay's Border Jazzmen, een enthousiast orkest met muzikanten uit Oost-Nederland, speelt in de traditie van The Original Dixieland Jazz Band. Het jaarlijkse koffieconcert voor alle fans en andere belangstellenden is deze keer een ode aan de groten van 100 jaar (dixieland) jazz: Louis Armstrong, Duke Ellington, Sidney Bechet, maar bevat ook uitstapjes naar Blues, Country, Latin en Close Harmony.
Na afloop is er weer gelegenheid gebruik te maken van een heerlijk stamppotbuffet à €15,= per persoon. Hiervoor graag vooraf reserveren bij Berkelpalace: 0545-274333 of info@berkelpalace.nl.


www.jazzmen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant