Leedvermaak in actie in Duitsland. Foto: PR
Leedvermaak in actie in Duitsland. Foto: PR

Leedvermaak oogst applaus in Duitsland

Algemeen

BERKELLAND - Het mannenkoor Leedvermaak (liedvermaak) met hun partners zijn terug van een lang weekend naar Cochem en Treis Karden in Duitsland. Met 75 mensen in 2 bussen werd het gezelschap vervoerd en ondergebracht in een hotel aan de Moezel. Vrijdag was er een geweldig optreden samen met het plaatselijke Musikverein Spielmannszug in Treis Karden.

Zaterdag vertrok de groep per boot naar Cochem voor een optreden van twee uur op de Nicolay Platz in Cochem. Er werden vooral duitstalige en engelstalige meezingers gezongen en dat viel bij het toegestroomde publiek erg in de smaak. De toeschouwers stonden op het plein en op de brug enthousiast mee te zingen, te klappen of te dansen. Een sfeervol en gezellig optreden voor zowel de zangers als het publiek. Zondag ging het weer huiswaarts waar de reis werd afgesloten met een koud en warm buffet.
Leedvermaak bestaat uit mannen uit Berkelland en zingt voornamelijk populaire liedjes in dialect, Nederlands, Duits en Engelstalig. Ze oefenen iedere dinsdagavond op camping 't Holterveld, Rekkenseweg te Eibergen. Nieuwe leden zijn welkom.


www.leedvermaakeibergen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant