Granada ensemble speelt in Weemhof. Foto: PR
Granada ensemble speelt in Weemhof. Foto: PR

Granada ensemble speelt in Weemhof

Algemeen

BORCULO - Het Granada ensemble uit Zutphen treedt op zondag 23 oktober vanaf 16.00 uur op in De Weemhof in Borculo.

Gitaarensemble Granada bestaat uit vier ervaren gitaristen en speelt onder andere klassieke-, Spaanse- en Zuid-Amerikaanse muziek op de Spaanse gitaar.

Het programma omvat werk van veel verschillende componisten en diverse stijlen. Er worden onder andere wervelende Spaanse dansen gespeeld, werken van dromerige impressionisten, maar ook volksmuziek of minimal music.

Podium Weemhof is een nieuw concept dat Stichting de Weemhof in de wintermaanden wil aanbieden. Podium Weemhof wil plaatselijke en regionale amateurmusici en amateur muziektheater kunstenaars een podium bieden om te laten horen en zien met welk stuk muziek/theater ze bezig zijn. Het programma is kleinschalig; het duurt maximaal 45 minuten en vindt plaats op zondagmiddag om 16.00 uur. Wie ook eens op wil treden kan contact opnemen met de Weemhof, tel. 0545-273775, deweemhof@stuyt.nl.

Wie het recital wil bijwonen kan zich aanmelden via de website http://deweemhof.stuyt.nl of via tel. 0545-273775, of mail; deweemhof@stuyt.nl. Toegang bedraagt 3 euro.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant