D-Licious Vocals. Foto: pR
D-Licious Vocals. Foto: pR

D-Licious Vocals betoveren de Barchkerk

Algemeen

BARCHEM - "Wat gebeurt er als drie topzangeressen en een talentvolle gitarist de handen ineen slaan? Dan ontstaat een kwartet dat ronduit 'delicious' (heerlijk) klinkt. Het bewijs daarvan is zondagmiddag 23 oktober te horen in de dorpskerk van Barchem", aldus Arie Ribbers van De Barchkerk In 't Midden.

De vier – Mariske Hekkenberg (Epse), Pien Schneider, Evelyn Kallansee en Herman Onnen – zoeken naar liedjes die hen raken of waar ze een herinnering aan hebben. Bijna 'vergeten' juweeltjes van Fleetwood Mac, Toto, Paul Simon, James Taylor, Janis Ian en Michael Jackson staan op het programma.

Ribbers: "Het is de magie van de eenvoud van één gitaar en drie stemmen. Akoestisch en puur. Intiem en soms ontroerend. Dichtbij en persoonlijk."

D-Licious Vocals heeft recent een deel van het repertoire op cd gezet en uitgebracht onder de veelzeggende naam Forgotten treasures (Vergeten schatten). Deze liedjes maken deel uit van het optreden in de Barchkerk. Uiteraard is de cd ook te koop die zondagmiddag.

Het concert begint om 14.30 uur. De toegangsprijs is 10 euro, inclusief koffie of thee in de pauze. Kaarten zijn telefonisch te bestellen bij Dirk Rossel (0573-441642) en Gerrit Stegeman (0573-252489) én op de dag zelf bij de entree van de kerk.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant