Laatste open tuin van seizoen aan de Esweg

Algemeen

GEESTEREN - Op 9 oktober is de tuin aan de Esweg 25 in Geesteren voor het laatst in dit tuinseizoen opengesteld.

Het tuinseizoen loopt ten einde, maar in deze tuin valt nog veel te zien. De singels krijgen mooie herfstkleuren en de vele grassoorten in de borders staan in volle bloei. Gecombineerd met herfstbloeiers als asters en de vele dahlia soorten biedt dit in het najaarslicht verrassende combinaties wat structuur en harmonie betreft.

Met behulp van familie en vrienden is er een winkeltje waar allerlei cadeautjes te koop zijn. Tijdens de open tuin dagen exposeert Desiree van Tergouw haar keramische objecten waarvan vooral de 'Chinezen' veel aandacht genieten.

Op het terras kan men genieten van een kopje koffie of thee en zelfgebakken kruidkoek. In de wei kunnen belangstellenden wandelen en heerlijk zitten om zo een goed beeld te krijgen van de tuin en het omliggende landschap.

Vanuit de tuin is een beschreven wandeling beschikbaar die deelnemers voert door het mooie landschap rond Geesteren. Duur circa 1,5 uur. Voor groepen (minimaal acht personen) is de tuin ook buiten de open zondagen, op afspraak te bezoeken.

De tuin is open van 11.00 uur tot 16.00 uur. De entree bedraagt € 3,50, inclusief koffie/thee en koek.

De netto opbrengst komt ten goede aan het werk van WarChild.


jan.boeschoten@gmail.com of tel. 0545–481011

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant