Op zaterdagavond zorgt Hike voor de muzikale inbreng op 't Brooksfeest.
Op zaterdagavond zorgt Hike voor de muzikale inbreng op 't Brooksfeest.

Tweede editie van vernieuwd 'Brooksfeest'

  -

Ruurlo - Na een geslaagde eerste vernieuwde editie van 't Brooksfeest vorig jaar is het op 9 en 10 mei tijd voor de tweede editie. Het bestuur van Buurtvereniging 't Broek en Omstreken is druk in de weer om alle voorbereidingen goed te laten verlopen. De reclameborden zijn in en om Ruurlo weer geplaatst. Het zijn kleurrijke doeken die de nodige aandacht trekt van de passanten.

De muziekbands dit jaar op 't Brooksfeest zijn op zaterdagavond Hike en op zondagmiddag maken De Sleppers samen met RealTime Showband er een muzikaal en gezellig feest van. Aan de jongere jeugd tot veertien jaar is ook gedacht, voor hen wordt op zondagmiddag een heuse Teenage Party georganiseerd.

De voorverkoop van kaarten is inmiddels begonnen en zijn verkrijgbaar bij café-restaurant Mentink, Groenloseweg 57 en Everwennink, Leeuwerikstraat 4 in Ruurlo en bij café-restaurant Dute, Meester Nelissenstraat 16 in Beltrum. Entreekaarten kosten in de voorverkoop 7,50 euro en tien euro aan de kassa. Dus kom met z'n allen naar 't Brooksfeest op 9 en 10 mei in de feesttent bij café-restaurant Mentink aan de Groenloseweg 57 in 't Ruurlose Broek. Begin mei in Contact Ruurlo het uitgebreide feestprogramma van 't Brooksfeest.

Samen
Onder het motto 'Het Broek voor ons allen, door ons allen en met ons allen' is het bestuur van de buurtvereniging van mening dat er meer samenwerking moet komen tussen leden en bestuur. "We willen de buurtvereniging levendig houden zodat het geen langzame dood sterft. In 2014 zijn wij een andere weg ingeslagen met het buurtfeest. Dit heeft goed uitgepakt en het was een geweldig succes", aldus de buurtvereniging in een nieuwsbrief.

Ook wil men op andere gebieden wat meer betekenen voor de buurt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ouderen- en creatieve middagen en activiteiten speciaal voor de jeugd. Het bestuur zou ook graag zien dat iedereen naar zijn of haar kunnen een steentje bijdraagt bij de activiteiten die men organiseert. "We kunnen dit als bestuur niet alleen." Het bestuur doet dan ook een dringende oproep om er samen iets van te maken.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//ib.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//ib.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>